Gravírozott ajándékok

A gravírozott ajándéktárgyak egy időben igazán nagy virágkorukat élték. Szinte minden ami kemény, de megmunkálható felülettel rendelkezik, kapott egyedi gravírozást.

Toll, játékszer, borospalack, pohár, korsó, váza … stb. Karácsonyi vásárokon gyakran találkozhatunk olyan bódéval, ahol a helyben megvásárolható üvegtermékekre egy-egy szót gravíroztathatunk, s ezt a termék ára magában foglalja. Remek kis ajándék lehet egy család számára a névre szóló bögre, vagy a baráti társaságunkat is meglephetjük névre szóló poharakkal, söröskorsókkal. Így a házibuli során mindenki fogja tudni, hogy melyik az ő pohara, nem lesz keveredés. Szép ajándék lehet még az egyedi lézergravírozott fa ajándékok, mint például a fa mécsestartó, melyre bármilyen grafika gravírozható.

Idősebb korosztály számára is találunk megfelelő ajándékot, egy névvel vagy kedves idézettel díszített váza kiváló karácsonyi vagy névnapi, szülinapi ajándék lehet nagyszülők részére. Egyszerű, apró plusznak tűnik, de mégis rendkívül meg tudja az ajándékozott számára növelni az ajándéktárgy értékét.