2019-07-18 09:38

Teljes körű logó felújítás

Info:
+3630 829 90 99

Üzenetet az alábbi form kitöltésével küldhetsz nekünk.

Neved:*


Email címed:*


Telefonszámod:*


Észrevétel vagy kérdés:*
 


Ha fájlokat is szeretnél csatolni az üzenethez akkor itt tudod feltölteni őket.

* Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára soha nem adjuk ki!
Elérhetőségeink

Kapcsolattartó személy neve: Szemerédi Péter

Telefonszámunk: +3630 829 90 99

E-mail címünk: megmutat

CAPTCHA új kód kérése

Ára: A táblázat szerint

A csomag a "teljes körű" leírást kapta, ugyanis ez az a csomag melyet a legösszetetteb logók átalakításához találtunk ki. Ez a csomag tartalamazza az összes eddigi csomagban leírt szolgáltatásunkat: CMYK-RGB átalakítás, színkonverzók, áttervezés, újrarajzolás, tetszőleges számú revizió...stb.

Ez valójában az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, hiszen magában a képszerkesztőkben megszerkesztett, megrajzolt vagy manipulált alacsony felbontású (gyakorlatilag használhatatlan) képeket szakértő csapatunk készséggel és legnagyobb odaadással alakítja át egy modern és sokrétű felhasználásra alkalmas mesterművé.

A "teljes körű logó felújítása" kategóriában elhelyezett szolgáltatásunk és az ott feltűntetett árajánlatok az esetleges revíziókat is magában foglalják, amennyiben jogosan merülnek fel. Így elkerülve, hogy ügyfeleink felesleges plusz költségekbe bonyolódjanak. Bár új dizájnt a csomag nem tartalmaz, az Ön által megtervezett, megálmodott logót és/vagy logókat szinte 100%-os pontossággal képes a professzionális grafikusokból álló csapatunk valósággá változtatni.

....Bővebben


Ahogy a jobb oldali példán is látszik, nem probléma, hogy mennyire felismerhető vagy gyenge minőségű az adott ábra, a Logó Doktor képes a képzeletének szó szerint szárnyakat adni és életre kelteni egy professzionális digitális logó formájában.

Miért folytatná a keresést bonyolult csomagok es kétes cégek után, mikor kedvező és elérhető áron virágoztathatja fel cége arculatát a kipróbált és bizonyított profikbol álló csapatunk segítségével.

Logó Doktor sok éves szakértelemmel és odaadással várja kedves ügyfeleit. Keressen fel minket még ma és lépjen rá Ön is a sikerhez vezető útra.

- Az új logót a következő formátumban fogjuk átadni: SZABVÁNYOS VEKTOR formátumok.

....Elrejtés


Logó átalakítási csomagjaink:
Átalakítási csomag
megnevezése
Szükséges idő Feltételei Pénzvisszafizetési
garancia
Ára
Egyszerű 2-3 óra vektorgrafikus állományok megléte 6 000 Ft
Összetett 3-4 óra vektorgrafikus állományok megléte 7 000 Ft
Részletes 5-6 óra jpg kép megléte * 8 000 Ft
Teljes körű 12-24 óra jpg kép megléte * 10 000 Ft
Azonnali 1-3 óra jpg kép megléte * 12 000 Ft
Személyre szabott ajánlat kéréséhez kattints ide


*
.jpg kép alatt értünk minden rasztergrafikus képet is pl .png .gif stb... az átalakítandó képen lévő ábra, motívum logó, vagy bármely más grafika felbontása is igen lényeges ezért kérjük hogy a lehető legnagyobb felbontású és legtisztább képet küld el hozzánk átalakításra vagy vélemény kérésére.