2019-06-25 14:32

Részletes logó felújítás

Info:
+3630 829 90 99

Üzenetet az alábbi form kitöltésével küldhetsz nekünk.

Neved:*


Email címed:*


Telefonszámod:*


Észrevétel vagy kérdés:*
 


Ha fájlokat is szeretnél csatolni az üzenethez akkor itt tudod feltölteni őket.

* Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára soha nem adjuk ki!
Elérhetőségeink

Kapcsolattartó személy neve: Szemerédi Péter

Telefonszámunk: +3630 829 90 99

E-mail címünk: megmutat

CAPTCHA új kód kérése

Ára: A táblázat szerint

A csomag a "részletes" leírást kapta, ugyanis a szerkesztésre küldött nem vektorgrafikus logót szabványos vektorgrafikus formátumokba történő átalakítását foglalja magába. A különböző szabványos vektor formátumok listáját itt lehet megtalálni.

Alapjában véve számos formátummal dolgozunk, melyekből a PDF és az EPS a méretezhető vektoros fájlok listájába, amíg a GIF, JPEG és TIFF a tömöríthető raszteres fájlok listájához tartozik. Ezen fájlkiterjesztésekről itt lehet tájékozódni.

A legjobb oldala az egésznek az, hogy Logó Doktor bármilyen hagyományos logóval és kép formátummal képes dolgozni és azokból maximális eredményt kihozni. Akár kézzel rajzolt, másolt vagy fényképezett vázlatai vannak, nyugodt szívvel bizonyosodhat meg arról, hogy semmiféle kompromisszumot nem kötünk ha minőségről és az azokhoz fűződő elképzelésekről vagy elvárt eredményekről van szó.

A "részletes logó felújítás" kategóriában elhelyezett szolgáltatásunk és az ott feltűntetett árajánlatok az esetleges revíziókat is magában foglalják, így elkerülve, hogy ügyfeleink felesleges plusz költségekbe bonyolódjanak.

Számos ügyfelünk vette már igénybe ezt a szolgáltatásunkat ugyanis legtöbb logó vagy épp arculattervezési embléma, csak gyenge minőségű rajz, vázlat vagy éppen fénykép formájában érhető el. Ez a csomagunk az ilyen képek vektorgrafikus átalakítását tartalmazza.

Miért folytatná a keresést bonyolult csomagok es kétes cégek után, mikor kedvező áron és egy profi csapattal virágoztathatja fel cége arculatát. Legyen részese a sikernek Logó Doktorunk segítségével, indítsa be üzletét vagy változtassa meg a cég arculatát kedvező áron.

- Az új logót a következő formátumban fogjuk átadni: SZABVÁNYOS VEKTOR formátumok.

Logó átalakítási csomagjaink:
Átalakítási csomag
megnevezése
Szükséges idő Feltételei Pénzvisszafizetési
garancia
Ára
Egyszerű 2-3 óra vektorgrafikus állományok megléte 6 000 Ft
Összetett 3-4 óra vektorgrafikus állományok megléte 7 000 Ft
Részletes 5-6 óra jpg kép megléte * 8 000 Ft
Teljes körű 12-24 óra jpg kép megléte * 10 000 Ft
Azonnali 1-3 óra jpg kép megléte * 12 000 Ft
Személyre szabott ajánlat kéréséhez kattints ide


*
.jpg kép alatt értünk minden rasztergrafikus képet is pl .png .gif stb... az átalakítandó képen lévő ábra, motívum logó, vagy bármely más grafika felbontása is igen lényeges ezért kérjük hogy a lehető legnagyobb felbontású és legtisztább képet küld el hozzánk átalakításra vagy vélemény kérésére.