2019-07-18 09:27

Összetett logó felújítása

Info:
+3630 829 90 99

Üzenetet az alábbi form kitöltésével küldhetsz nekünk.

Neved:*


Email címed:*


Telefonszámod:*


Észrevétel vagy kérdés:*
 


Ha fájlokat is szeretnél csatolni az üzenethez akkor itt tudod feltölteni őket.

* Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára soha nem adjuk ki!
Elérhetőségeink

Kapcsolattartó személy neve: Szemerédi Péter

Telefonszámunk: +3630 829 90 99

E-mail címünk: megmutat

CAPTCHA új kód kérése

Ára: A táblázat szerint

Ebben az esetben szintén a vektoros formátumban lévő logóval történik a konverzió. Ebben a csomagban alapvetően szín konverzióra van lehetőség, ami a színesből fekete-fehérre vagy fekete-fehérből színesre vagy akár fekete-fehérből szürkére varázsolja a kívánt céglogót. Számos más árnyalattal is van lehetőségünk kísérletezni a 100%-os elégedettségért.

T a CMYK és RGB konverziókra van lehetőség, melyek külön-külön járulnak hozzá a tökéletes eredményhez és segítik elő a transzformáció sikerét.

- Mi is az a CMYK és RGB konverzió?

A CMYK egy fajta szín keverési és tervezési mód, melyet a nyomdászatban használnak. Ez a fajta konverzió egy ún. szubtraktív modellt alkalmaz, ami azt jelenti, hogy különböző festékpöttyökből visszavert fények együttese alkotja azon színek csoportját, melyek számunkra észrevehetőek lesznek a papíron. Ebben a konverziós modellben 4 alapszin van jelen: Cián, Bíbor, Sárga, és a Fekete. Ezen színek apró pöttyök formájában lesznek láthatóak a nyomtatás alkalmával, ezért nagyon fontos a minőség.

Az RGB(angol megfelelője mására: Red-Gree-Blue , magyarul Piros-Zöld-Kék ) ezen három szín százalékos kombinálásából és keveréséből alkotja meg azokat színeket, amiket éppen érzékelünk vagy papír alapon vagy épp digitális formában. Cégünk és szolgáltatásaink azonban sokkal kiterjedtek az egyszerű színezésnél. Logó Doktor a céglogók és emblémák igény szerinti kisebb-nagyobb átalakítását is besűrítette ebbe a csomagba azon célból, hogy a szolgáltatást igénybe vevők számára minél több teret tudjunk adni a kreativitásra és a kívánt logó/logók készítésére és tervezésére.

- Az új logót a következő formátumban fogjuk átadni: SZABVÁNYOS VEKTOR formátumok.

Logó átalakítási csomagjaink:
Átalakítási csomag
megnevezése
Szükséges idő Feltételei Pénzvisszafizetési
garancia
Ára
Egyszerű 2-3 óra vektorgrafikus állományok megléte 6 000 Ft
Összetett 3-4 óra vektorgrafikus állományok megléte 7 000 Ft
Részletes 5-6 óra jpg kép megléte * 8 000 Ft
Teljes körű 12-24 óra jpg kép megléte * 10 000 Ft
Azonnali 1-3 óra jpg kép megléte * 12 000 Ft
Személyre szabott ajánlat kéréséhez kattints ide


*
.jpg kép alatt értünk minden rasztergrafikus képet is pl .png .gif stb... az átalakítandó képen lévő ábra, motívum logó, vagy bármely más grafika felbontása is igen lényeges ezért kérjük hogy a lehető legnagyobb felbontású és legtisztább képet küld el hozzánk átalakításra vagy vélemény kérésére.