2019-07-18 09:29

Egyszerű logó felújítás

Info:
+3630 829 90 99

Üzenetet az alábbi form kitöltésével küldhetsz nekünk.

Neved:*


Email címed:*


Telefonszámod:*


Észrevétel vagy kérdés:*
 


Ha fájlokat is szeretnél csatolni az üzenethez akkor itt tudod feltölteni őket.

* Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára soha nem adjuk ki!
Elérhetőségeink

Kapcsolattartó személy neve: Szemerédi Péter

Telefonszámunk: +3630 829 90 99

E-mail címünk: megmutat

CAPTCHA új kód kérése

Ára: A táblázat szerint

Ezen csomag a célból lett kitalálva, hogy a már vektorgrafikus formátumban lévő logókat szín-és/vagy szöveg cseréjével megváltoztassuk, átformáljuk az Ön igényei és elvárásai szerint. Azoknak akik estelleg nem lennének olyan jártasak a témában azoknak szeretnénk egy kis információval szolgálni. A következőkben felsorolt információk azért is fontosak mind tapasztalt és mind kezdő ügyfeleink számára, mert olyan hasznos tényeket közölnek, amelyek elengedhetetlenek az általunk kínált szolgáltatások jobb és eredményesebb kiaknázásához.

- Mi is az a Vektorgrafika vagy Vektorgafikus tervezés?

A fent említett fogalom egy olyan grafikai modellezési fajta, amely a számítógépes grafika egyik alapvető és lényeges eljárása. Ez tulajdonkeppen azt jelenti, hogy különböző rajzelemekből, mint például egyenesekből, görbékből, speciális színátmenetekből és pontokból kerülnek a képek összeállításra és kirajzolásra.

Cégünk számos olyan vektorgrafikai szoftverrel és szaktudással rendelkezik, melyekkel könnyen és egyszerűen lehet a különböző képeket, és esetünkben logókat, forgatni, tükrözni, mozgatni, átalakítani, nyújtani vagy egyszerű objektumokból sokkal összetettebbeket készíteni.

- Mit is foglal magában az "Egyszerű logó felújítása" ajánlatunk?

Lényegében a folyamat nagyon is egyszerű. Ön elküldi nekünk online vagy bármilyen más kívánt módon a vektoros formátumban levő céglogót, majd azt az Ön igényei és elvárasai szerint átalakítjuk, átszínezzük és átformáljuk, majd szinten hasonló módon visszajuttatjuk Önhöz. Önnek fel sem kell, hogy álljon az íróasztalától, hiszen a Logó Doktor minden problémát orvosol a 100%-os vásárlói elégedettségért.

- Az új logót a következő formátumban fogjuk átadni: SZABVÁNYOS VEKTOR formátumok.

Logó átalakítási csomagjaink:
Átalakítási csomag
megnevezése
Szükséges idő Feltételei Pénzvisszafizetési
garancia
Ára
Egyszerű 2-3 óra vektorgrafikus állományok megléte 6 000 Ft
Összetett 3-4 óra vektorgrafikus állományok megléte 7 000 Ft
Részletes 5-6 óra jpg kép megléte * 8 000 Ft
Teljes körű 12-24 óra jpg kép megléte * 10 000 Ft
Azonnali 1-3 óra jpg kép megléte * 12 000 Ft
Személyre szabott ajánlat kéréséhez kattints ide


*
.jpg kép alatt értünk minden rasztergrafikus képet is pl .png .gif stb... az átalakítandó képen lévő ábra, motívum logó, vagy bármely más grafika felbontása is igen lényeges ezért kérjük hogy a lehető legnagyobb felbontású és legtisztább képet küld el hozzánk átalakításra vagy vélemény kérésére.