2019-07-18 09:35

Rólunk mondták

Öröm volt a Logó Doktorral dolgozni. Többet kaptam mint amire számítottam, ilyen rövid időhatáron belül. Számára a legfontosabb a minőségi munka és az én véleményem volt. Nagyra értékelem, hogy még az utolsó pillanatban is hajlandó volt változtatásokat eszközölni a képen pedig már éjfél volt.
—bkgillman
PARC Ventures, LLC
A Logó Doktor tapasztalatai révén képes megoldani minden grafikai problémát a az elvárásaimnak megfelelően. A munkához való lelkiismeretes hozzáállása éppen olyan megkérdőjelezhetetlen. A megbízást bőven időhatáron belül teljesítette tökéletes minőségben.
—Varró Zoltán
Kolozsvár
Tökéletes munka.... a munkát időben és kiváló minőségben teljesítette, meg vagyok elégedve. Azt kaptam amit vártam. Köszönöm.
—india-gad
Australia
Welland, SA
Szép munka, időben elkészült, nagyon jól néz ki, és az árai is nagyon kedvező volt!
—Joe S.
United States
Torrance, CA
Ismét igénybe fogom venni a Logó Doktor szolgáltatásait, amint szükségem lesz rá. Nagyon elégedett vagyok a munkájával.
—Fabiola Addamo
United States
http://fabioladdamo.com/
Nagyon szép munka, és gyors átfutási idő!
—Aleida Smith
United States
Nagyon szép munka, és gyorsan elkészült. Örömmel tölt el, hogy találni még az interneten megbízható a munkájukra igényes embereket. Bátran ajánlom mindenkinek a Logó Doktort!
—sureloadmoving
United States
Köszönöm szépen a gyors és profi munkát!
—Apcomp
United States
Redlands, CA
Az elkészült grafika minden várakozásomat felülmúlta, tökéletes lett és az ára is igen kedvező volt. Amennyiben szükségem lesz rá ismét a Logó Doktort fogom választani. Gyors, megbízható és elképesztően precíz! Köszönöm.
—knikookary
Sr. Marketing & Growth Strategy Consultant
United States
Newport Beach, CA
Öröm volt a Logó Doktorral dolgozni, pontosan és szakszerűen dolgozik , valamint nagyon tehetséges. A jövőbeli munkáimhoz is Őt fogom választani.
—ryanfleisch
United States
Fort Worth, TX
Ez a második munkám a Logó Doktorral és bátran állíthatom hogy Ő a legjobb! Az elkészült grafika minősége minden várakozást felülmúl. Ismét tökéletes munkát végzett.
—ryanfleisch
United States
Fort Worth, TX