2019-07-18 08:34

Megrendelés menete

Info:
+3630 829 90 99

Üzenetet az alábbi form kitöltésével küldhetsz nekünk.

Neved:*


Email címed:*


Telefonszámod:*


Észrevétel vagy kérdés:*
 


Ha fájlokat is szeretnél csatolni az üzenethez akkor itt tudod feltölteni őket.

* Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára soha nem adjuk ki!
Elérhetőségeink

Kapcsolattartó személy neve: Szemerédi Péter

Telefonszámunk: +3630 829 90 99

E-mail címünk: megmutat

CAPTCHA új kód kérése1.lépés: Kapcsolatfelvétel

Részletek megjelenítése...

Honlapunkon található számos üzenetküldő rendszer valamelyikén, tudsz felkeresni minket kérdéseddel/kéréseddel. Maximum néhány órán belül válaszolni fogunk a levélre. Amennyiben azonnal kapcsolatba szeretnél lépni velünk, úgy hívd a +3630 829 90 99 es normál díjas telefonszámot. Honlapunkon található beépített Chat-rendszer is melyen keresztül azonnal kapcsolatba tudsz lépni online ügyintézőnkkel. Ez a rendszer a képernyő jobb alsó sarkában található a "Munkatársunk várja kérdéseid" felirat alatt. Ha üzenetet szeretnél küldeni nekünk azt teheted meg: Kapcsolat

Részletek elrejtése...2.lépés: Logó tervezéshez vagy átalakításhoz szükséges információk és fájlok küldése

Részletek megjelenítése...


logó vagy arculat tervezés

A munka megkezdése előtt szükségünk lesz jó néhány adatra, ahhoz hogy minél pontosabb képet kaphassunk igényeidről ki kell töltened egy kérdőívet. Ennek az a célja, hogy pontos képet kaphassunk az új logóra vonatkozó elképzeléseidről.

 • Ha csak új logót szeretnél magadnak akkor a kérdőívet itt találod: Logó tervezési segédlet
 • Ha a logó tervezés mellett arculat tervezésre is igény tartasz akkor ezt töltsd ki: Arculat tervezési segédlet

 • logó átalakítás vagy felújítás

  Az átalakításra szánt fájlokat a honlapon található üzenetküldő rendszerek bármelyikén el tudod hozzánk juttatni de a külön az erre a célra létrehozott oldalt itt találod: Ingyenes állapotfelmérés

  Részletek elrejtése...  3.lépés: A kapott adatok egyeztetése és a munka megkezdése

  Részletek megjelenítése...

  A 2. lépésben begyűjtött adatok egyeztetése és esetlegesen felmerülő kérdéseink tisztázása céljából, munkatársunk keresni fog telefonon vagy e-mailben. Miután minden kérdést tisztáztunk és begyűjtöttük a szükséges adatokat, a munkát megkezdjük.

  Részletek elrejtése...  4.lépés: Vízjelekkel védett grafikáink bemutatása

  Részletek megjelenítése...

  Az általunk készített képekről egy vízjelekkel védett másolatot küldünk e-mailben a megrendelőnknek. Ezen a képen lehet ellenőrizni vektorgrafikus fájl minőségét és szükség esetén további módosításokat is lehet kérni. A vízjelekkel védett fájl pontos másolat a nagyfelbontású vektorgrafikus képnek.

  Részletek elrejtése...  5.lépés: Vételár megfizetése, végleges fájlok küldése.

  Részletek megjelenítése...

  Miután a 4.lépésben megküldött vízjeles fájl megfelel az elképzeléseidnek, megadjuk neked a számlaszámunkat hogy a vételárat át tudd utalni nekünk. A pénz megérkezte után, e-mailben azonnal küldjük neked a vektoros fájlokat vízjelek nélkül. Ezek a fájlok már alkalmasak lesznek mindennemű nyomdaipari munkára. A számla kitöltéséhez és célba juttatásához szükségünk lesz számlázási adataidra, valamint egy levelezési címre ahova a számlát küldhetjük. Ezeket az adatok e-mailben tudod elküldeni nekünk.

  Részletek elrejtése...