2019-06-25 14:09

Logó felújítás

Info:
+3630 829 90 99

Üzenetet az alábbi form kitöltésével küldhetsz nekünk.

Neved:*


Email címed:*


Telefonszámod:*


Észrevétel vagy kérdés:*
 


Ha fájlokat is szeretnél csatolni az üzenethez akkor itt tudod feltölteni őket.

* Az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára soha nem adjuk ki!
Elérhetőségeink

Kapcsolattartó személy neve: Szemerédi Péter

Telefonszámunk: +3630 829 90 99

E-mail címünk: megmutat

CAPTCHA új kód kérése

Ára: 8-15 ezer Ft.
Függ az átalakítani/felújítani kívánt logó összetettségétől.

A logó felújítás vagy átalakítás célja, hogy egy régi alacsony felbontású (általában .jpg vagy .png) képet olyan formába alakítsunk át , hogy az mindenfajta nyomdaipar és grafikai munkára alkalmas legyen. Az általunk felújított logókat vektorgrafikus formában adjuk át. Ezek a fájlok alkalmasak lesznek matrica készítésre, névjegykártya készítésre, nyomtatáshoz, plotterezéshez, molinó készítéshez...stb A vektorgrafikus fájlok lényege, hogy minőségromlás nélkül nagyíthatóak illetve kicsinyíthetőek. Ezen tulajdonságuk teszi őket a legalkalmasabb fájlokká az imént felsorol eljárások elvégzéséhez. Ezen eljárás mindenféle logón vagy egyéb képen elvégezhető. Egy átlagos logó/kép esetében az átalakítás nem vesz 2-3 óránál több időt igénybe, de egy komolyabb és összetettebb logó átalakítása akár fél napig is eltarthat. Az hogy a te logód átalakítása mennyi ideig fog tartani illetve hogy mennyibe fog kerülni csak azután tudjuk megmondani hogy láttuk a logót. Kérlek a lehető legnagyobb felbontásban küld el nekünk a képet, hogy minél pontosabban kivehetőek legyenek a képen a részletek is. Fájlokat/képeket és üzenetet itt küldhetsz nekünk. Amint megnéztük a logót, válaszolni fogunk telefonon vagy e-mailben. Ez a folyamat és a logó minőségének a feljavítására tett javaslat teljesen ingyenes.

....Bővebben


- Mi is az a Vektorgrafika vagy Vektorgafikus tervezés?

A fent említett fogalom egy olyan grafikai modellezési fajta, amely a számítógépes grafika egyik alapvető és lényeges eljárása. Ez tulajdonkeppen azt jelenti, hogy különböző rajzelemekből, mint például egyenesekből, görbékből, speciális színátmenetekből és pontokból kerülnek a képek összeállításra és kirajzolásra.

Cégünk számos olyan vektorgrafikai szoftverrel és szaktudással rendelkezik, melyekkel könnyen és egyszerűen lehet a különböző képeket, és esetünkben logókat, forgatni, tükrözni, mozgatni, átalakítani, nyújtani vagy egyszerű objektumokból sokkal összetettebbeket készíteni.

- Az új logót a következő formátumban fogjuk átadni: SZABVÁNYOS VEKTOR formátumok.

....Elrejtés